Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Svenska Kardiovaskulära Vårmötet Sveriges finaste möte!
Klicka på bilderna nedan för att komma till möteshemsidan.

Svenska Hjärtförbundet övergripande uppgift är att främja samverkan och samarbete inom svensk hjärtsjukvård samt att finna nya samarbetsformer för svenska specialistföreningar engagerade i hjärtsjukvård.

Svenska Hjärtförbundet arrangerar årligen det Svenska Kardiovaskulära Vårmötet med deltagande av alla berörda specialiteter.

Kardiovaskulära vårmötet är en unik mötesplats som årligen samlar ca 1600 läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BMA och annan vårdpersonal inom hjärt-kärlsjukvården, samt representanter från industrin. Vi har ett brett program om fem parallella sessioner med ca. 180 st. föreläsningar, som involverar ca. 280 inbjudna föreläsare och moderatorer. I samband med mötet anordnar vi en utställning där ett 70-tal företag visar upp sin verksamhet.

Det Kardiovaskulära Vårmötet är ett bra tillfälle för ST-läkare att presentera vetenskapliga projekt och kvalitetsarbeten som numera ingår i ST-utbildningen.

Hjärtligt välkomna till Kardiovaskulära Vårmötet!

Organisationskommittén