Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till vår kurs om Medfödda Hjärtfel hos vuxna 2022!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Lotta Ahlbertz på MKON via

lotta@mkon.se

Befinner du dig på en klinik/sjukhus/universitet så kan det vara svårt att komma igenom anmälan på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Enstaka landsting har problem med sin webbläsare, prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk, webbläsare eller hemifrån.

En specificerad bekräftelse kommer att skickas till dig inom kort så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Vi kommer att skicka viktig information till din epost längre fram. Det är då viktigt att du anger en epostadress som du vet kan ta emot PDF-filer, länkar och annat. Vi kommer även skicka viss information gällande kongressen till ditt angivna mobiltelefonnummer. 


Kostnaden för kursen är 12000kr exklusive moms.

I priset ingår fika och lunch alla dagar och välkomstmingel. Resor och boende bekostas av deltagarna själva. Du kan boka boende genom MKON nedan i detta formulär.

Kursmaterial samt fördjupningslitteratur kommer att finnas tillgängligt i digital form.
Anmälan stänger den 10 september 2022. Antal platser är begränsade och principen först till kvarn tillämpas

Anmälningsalternativ

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning