Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Alla hotell ligger i centrala Linköping med gångavstånd till Linköping Konsert & Kongress.
Alla priser nedan visas inklusive moms. 

Best Western Hotel

Hotel Linköping ligger precis intill Stora Torget. I närheten finns Linköpings Konsert & Kongress och alldeles utanför vår entré finner du Linköpings bästa restauranger, nattklubbar och butiker. Alla våra rum är rökfria och vi erbjuder Wi-fi och en stor generös frukostbuffé till alla våra gäster. Parkerar gör ni bekvämt i vårt varmgarage där vi också har laddningsstation för elbilar.

Enkelrum: 1 645 kr
Dubbelrum: 1 845 kr

Priceless Hotel

Ett toppmodernt hotell i hjärtat av Östergötland. För oss är en bra start på dagen vårt ledmotiv och därför är vi stolta över att kunna erbjuda dig Sveriges bästa frukostbuffé.

Men det är också inte det enda vi erbjuder våra gäster. I huset finns den fantastiska restaurangen Beer and Burger med pianobar och cocktail lounge.

Njut av livet i vår relax med jacuzzi i ett hotell som står för bekvämlighet, effektivitet och personlighet. Allt för att din vistelse hos oss ska bli en fantastisk upplevelse.

Enkelrum: 1 765 kr
Dubbelrum: 1 965 kr

Scandic Frimurarehotellet

Bara ett kvarter från Scandic Frimurarehotellet hittar du både butiker och stadens vackra domkyrka. Gamla Linköping och Flygvapenmuseet är två populära utflyktsmål som ligger inom räckhåll från hotellet. Här kan du promenera längs Stångån eller ta en joggingtur i Rydskogen. Hotellet ligger nära järnvägsstationen och endast 3 km från Linköpings flygplats.

Enkelrum: 1 590 kr
Dubbelrum: 1 790 kr

Elite Stora Hotellet

Detta hotell ligger centralt på Stora Torget med vacker festsal som frukostmatsal och prisbelönt restaurang. Byggnaden invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil.

Enkelrum: 1 490 kr

Stångå hotell

Privatägt, mindre hotell med driven och serviceminded personal. Fräscha rum med allt du behöver för din vistelse och på morgonen serveras en välfylld frukostbuffé. Fri parkering finns på gården i mån av plats. 

Enkelrum 17/9: 1 095 kr
Enkelrum 18/9: 1 145 kr
Enkelrum 19/9: 1 145 kr
Enkelrum 20/9: 1 095 kr