Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Hotell i Uppsala

Du som kommer utanför Uppsala och behöver boende i samband med SOTA2023 har haft möjlighet att boka det i samband med att du gjorde din anmälan till kongressen. Nedan ser du de alternativ du har kunnat välja mellan.

När du kommer till hotellet uppger du bara ditt namn. De har fått alla uppgifter av MKON. 


Alla priser är exkl moms och inkluderar frukost.

Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia ligger precis intill centralstationen och erbjuder både gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från Uppsala Konsert & Kongress. Längst upp i byggnaden finns restaurangen Miss Voon där man kan ta en drink eller avnjuta en smakupplevelse samtidigt som man njuter av en fantastiskt utsikt över staden. 

Pris enkelrum:  1 620 kr/natt, ex moms
📍Adress: Suttungs Gränd 6, 753 19 Uppsala

Radisson Blu

Radisson Blu är ett förstklassigt hotell bara ett par minuters promenad från Uppsala Konsert & Kongress och precis bredvid Uppsalas centralstation. Radisson Blu ligger i hjärtat av staden och passar lika perfekt för kulturentusiaster som för affärsresenärer. Drick, ät och njut av oändliga kulinariska äventyr i den vackra miljön i hotellets restaurang och bar

Pris enkelrum: 1 116 kr/natt, ex moms
📍Adress: Stationsgatan 4, 753 40 Uppsala

Scandic Uplandia

Från Scandic Uplandia har du nära till Uppsalas attraktioner och du bor mitt i stan på ett charmigt stråk. Shoppa eller låna cyklar via hotellet för att utforska staden när du är på besök. Du når Uppsala Konsert och Kongress med bara en 5 minuters promenad. 

Pris enkelrum: 1 562 kr/natt, ex moms
📍Adress: Dragarbrunnsgatan 32, 753 21 Uppsala

Clarion Hotel Gillet

Mitt i Uppsala når du Clarion Hotel Gillet, ett klassiskt hotell som har hotell anor från 1800-talet. Dagens hotellbyggnad är från 70-talet och perfekt belägen intill Dragarbrunnstorg. På hotellet kan du njuta av både spa och av restaurangen Kitchen & Table. Med en cirka 7 minuters promenad så når du Uppsala Konsert & Kongress. 

Pris enkelrum: 1 513 kr/natt, ex moms
📍Adress: Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala