Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Stroketeamkongressen 2018

13-14 september

Stockholm Waterfront Kongresscenter 

Stroketeamkongressen kommer att äga rum på Stockholm Waterfront Kongresscenter. Detta kongresscenter är Sveriges mest mångsidiga arena och passar perfekt till olika tillställningar, stora som små. Kongressanläggningen ligger mitt i hjärtat av Stockholm och är i närheten av lokala affärer, restauranger och sevärdheter. Kommunikationen till och från arenan är utmärkt. Arenan ligger beläget nära Stockholms Centralstation och härifrån tar du dig enkelt till kongressen samt till resterande delar av Stockholm.

Om du går till fots från Stockholms Centralstation så tar du rulltrapporna i mitten av hallen upp till Klarabergsviadukten. Gå ut från stationsbyggnaden och gå vänster på Klarabergsviadukten ca. 50 meter. Sväng vänster vid Radisson Blu Waterfront Hotel. Vidare in på infarten hittar du entrén till Stockholm Waterfront Kongresscenter.

Adress:

Nils Ericsons Plan 4 

111 64, Stockholm 

Sweden 

För att ni ska få en inblick över hur Konferensanläggningen ser ut redan innan konferensen drar igår, har vi nu lagt ut en planskiss. De salar vi kommer att använda oss av under konferensen är salarna A1, A2 och C3