Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Nu börjar det dra ihop sig till Reumadagarna 2019!
 
Anmälningarna strömmar in och sista datum för ”early-bird”-registrering har gått ut. SRF:s professorskollegium har i år förstärkts av professorer från vårdprofessionerna och totalt finns nu 88 godkända abstrakt, som vi kommer att få ta del av på mötet på Lugnet i Falun.

Vi vågar säga att mötet innehåller något för alla i form av ny kunskap, praktisk handläggning, registerarbete, nätverksbyggande och blickar mot framtiden. Klicka på ”Program” på listen ovan för att ta del av det senast uppdaterade vetenskapliga programmet.
 
Svensk reumatologisk förening tillsammans med Reumatikerförbundet, SveReFo, Föreningen Reumasjuksköterskor i Sverige, Fysioterapeuternas Reumasektion och våra samarbetspartners från industrin hälsar er alla varmt välkomna till Falun! Tillsammans utvecklar vi morgondagens vård för de reumatiskt sjuka i Sverige.

Varmt välkomna!
 
Lotta Ljung, vice ordförande SRF och ordförande i Organisationskommittén