Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till SOTA (State Of The Art) mötet!

Vi vill inom Svenska Bröstcancergruppen (SweBCG) välkomna er till SOTA (State Of The Art) mötet som går av stapeln i Malmö den 20-21 oktober. Mötet kommer att ske fysiskt på plats i Malmö på Quality Hotel View. 

SOTA mötet är ett utbildningstillfälle för alla som arbetar med bröstcancer, och ger en möjlighet att vi tillsammans ska kunna diskutera och lära oss mer om bröstcancer. Allt ifrån ärftlighet, bröstcancerscreening, omhändertagande av bröstcancerpatienten, utredning av sjukdomen samt det senaste inom bröstcancerbehandling. Detta gör vi i ett rymligt kongresscenter, där vi håller avstånd och självklart följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende Covid-19. I den händelse regionala reserestriktioner förhindrar deltagande på plats i Malmö kommer vi att möjliggöra även deltagande via länk. Anmäl er nu till detta fantastiska möte, SOTA 2021!

Välkomna! 

SweBCGs styrelse och den regionala organisationskommitténMötet ordnas praktiskt av MKON som har stor erfarenhet av att ordna kongresser och självklart följer vi alla Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende Covid 19.
Detta gör att vi måste reducera antalet deltagare på plats till ca 250.