Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

AVBOKNING AV ANMÄLAN

Vid avbokning mottagen innan den 1 augusti 2022 återbetalas anmälan till 50% men ej logi
Vid avbokning mottagen efter den 1 augusti 2022 sker ingen återbetalning av varken anmälan eller logi

Överlåtelse av anmälan till kollega görs mot en avgift på 280kr.


SPECIELLA OMSTÄNDIGHETER

En utbildning kan komma att ställas in om det är för få sökande eller vid andra oförutsedda omständigheter. Om så sker återbetalas eventuella inbetalda avgifter. Ersättning därutöver utbetalas inte


EXAMINATION

Examination kommer att bestå av en gemensam genomgång av fall i slutet av dagen med flervalsfrågor. 

100% närvaro och aktivt medverkande vid muntlig examination krävs för godkänd kurs. Kursintyg i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter utfärdas i slutet av kursen.


BETALNING

Du kan välja att betala via faktura (endast deltagare inom Sverige) eller via säker kortbetalning med DIBS. MKON AB bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar, dock oss tillhanda innan konferensen börjar. Eventuella återbetalningar sker efter konferensen.

Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 280kr. för ny adress och omsändning av faktura.


KONTAKT

MKON AB administrerar mötet och eventuella ändringar/avbokningar och frågor sker skriftligen till lotta@mkon.se


VÅR INTEGRITETSPOLICY (GDPR)

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt GDPR får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.

För mer information, läs här.


Alla priser ovan är exkl. moms.