Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

SFAI & AnIva-veckan 2021 blir HYBRIDMÖTE!

Planera redan nu att delta den 22-24 september, antingen på plats i Örebro eller via digital länk.
SFAI och Rf AnIva har beslutat att göra årets SFAI & AnIva-vecka till ett hybridmöte.
Det innebär att vi man kommer kunna delta på plats i Örebro, precis som vid en vanlig kongress, men också via länk om man inte kan eller vill resa. Om omständigheterna fortfarande inte låter oss samlas på plats, kommer mötet att omvandlas till ett helt digitalt möte.
 
Vad innebär detta för dig som deltagare?
Deltagaranmälan öppnas den 1 mars och då kommer du kunna anmäla dig som deltagare ”på plats” eller som deltagare ”via digital länk”. Båda anmälningsalternativen kommer innebära en avgift och sista dagen för den tidiga avgiften är den 30 juni.

• Du kan senare uppgradera din digitala anmälan till en på platsanmälan om läget för att resa förändras.
• Om mötet blir helt digitalt omvandlas alla ”på plats”-anmälningar automatiskt till digital anmälan.
• Om det finns restriktioner gällande antal på plats kommer vi att tillämpa principen ”först till kvarn….” och då är det förtur för föreläsare, moderatorer och givetvis våra båda föreningars medlemmar.
 
Snart kommer vi att publicera det första preliminära programmet på hemsidan, men boka redan nu in den 22-24 september 2021!


Varmt välkomna till SFAI & AnIva-veckan 2021!