Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Nuklearmedicinskt Vårmöte 2023

31 maj - 2 juni

Hotell
Du som kommer utanför Göteborg och behöver boende i samband med Nuklearmedicinsk Vårmöte har möjlighet att boka det i samband med din anmälan till kongressen. Nedan ser du de alternativ du kan välja mellan.

När du kommer till hotellet uppger du bara ditt namn. De har fått alla uppgifter av MKON.
Alla priser är exkl moms och inkluderar frukost.

Scandic Hotell Opalen
Scandic Opalen i Göteborg är belägen mellan Scandinavium och Ullevi. Liseberg, Universum och Avenyn hittar vi inom 10 minuters promenad. Hotellet har sammanlagt 354 rum. De har även här ett välutrustad gym, bastu och cyklar för utlåning.

Det är ca 25 minuters promenadavstånd mellan Scandic Hotell Opalen och kongressanläggningen Chalmers konferenscentrum Johanneberg. Det går även bra att åka spårvagn som tar ca 7 min.

Adress: Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg

Kostnad enkelrum: 1599 sek/natt.
Kostnad dubbelrum: 1777 sek/natt. 

Klicka här för att läsa om hur Scandic Hotell jobbar mot en hållbar värld!

Scandic Hotell Rubinen
Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn med promenadavstånd till teatrar, museum, arenorna och Liseberg. Ett hotell med design och detaljer likt ett boutiquehotell. Scandic Rubinen har 292 rum och som pricken över i:et har de ett välutrustat gym, en avslappnande bastu och inte nog med det så har de även cyklar till utlåning.

Det är ca 20 minuters promenadavstånd mellan Scandic Hotell Rubinen och kongressanläggningen Chalmers konferenscentrum Johanneberg. Det går även bra att åka buss eller spårvagn som tar ca 7 min.

Adress: Kungsportsavenyen 24, 400 14 Göteborg

Kostnad enkelrum: 1599 sek/natt.
Kostnad dubbelrum: 1777 sek/natt.

Klicka här för att läsa om hur Scandic Hotell jobbar mot en hållbar värld!

Hotell Heden
Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum är det här boendet för både familjen, kompisgänget, affärsresenärer såväl som för grupper. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum
fördelade på två våningar. Vi erbjuder mysiga och praktiskt inredda rum och flexibla konferensmöjligheter.

Det är ca 22 minuters promenadavstånd mellan Hotell Heden och kongressanläggningen Chalmers konferenscentrum Johanneberg. Det går även bra att åka spårvagn som tar ca 7 min.

Adress: Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg

Kostnad enkelrum: 1242 sek/natt.

Kostnad dubbelrum: 1352,68 sek/natt.

Klicka här för att läsa om hur Hotell Heden jobbar mot en hållbar värld!