Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till SFAI-veckan i Linköping 2018!

19-21 september, 2018

I september 2018 välkomnar vi Sveriges anestesiologer till SFAI-veckan i Linköping och Östergötland!

Vi planerar för ett möte som berör många intressanta och aktuella områden inom både klinik och forskning, vilket också torde locka andra specialiteter och yrkesgrupper. Fokus kommer ligga på nordisk anestesi och intensivvård. Med tre till fyra parallella spår kommer det alltid finnas intressanta föredrag att besöka!

SFAI-veckan 2018 äger rum på Linköping Konsert och Kongress, som med fina lokaler och sitt centrala läge, nära både tågstation samt Linköpings centrum, är en perfekt mötesplats. En central utställningsyta ger goda möjligheter till samvaro och nätverkande. Många bra hotell, pubar och restauranger ligger i den omedelbara närheten.

Förmöteskurser kommer starta den 18:e september.

SFAI-veckan är ett utmärkt tillfälle att presentera nyheter inom forskning och klinik! Passa på att vara med vid en postersession, ha ett föredrag eller varför inte komma med förslag på ett symposium. Skicka in ditt symposieförslag senast den 10:e december 2017.


Väl mött i Linköping!
Glöm inte att gilla oss på Facebook!   "SFAI-veckan 2018”  


Vill du gå på SFAI mötet till reducerat pris?

- Presentera en poster
- Ställ upp som moderator*
- Ställ upp som föreläsare*

*Föreslå dig och ett symposiumsförslag via programportalen på sfaiveckan.se
(deadline för att lämna in symposieförslag är passerad)AKTUELLT


Vill att så många som möjligt ska kunna besöka SFAI-veckan och arbetar aktivt för att hålla anmälningavgiften låg, så från och med SFA-veckan i Linköping betalar föreläsare, moderatorer och abstractinlämnare reducerad avgift.
Läs mer om detta här.


Är ditt företag intresserat av att vara med som sponsor eller utställare vid SFAI-veckan i Linköping?
Kontakta Lotta Ahlbertz på MKON för mer information: lotta@mkon.se