Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till SFAI-veckan 2018!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Michaela Nordgren på MKON.
michaela@mkon.se

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Varmt välkommen till Linköping!


Alla priser nedan visas exklusive moms.

Anmälningsalternativ

Vänligen fyll i vilka dagar du avser närvara, korrekt anmälningsalternativ och om du önskar delta på det sociala programmet eller ej.


Om du anmäls utöver de fria som ingår i ert sponsor/utställarpaket och inte önskar ha tillgång till det vetenskapliga programmet väljer du "Monterpersonal extra".
Önskar du ha tillgång till det vetenskapliga programmet väljer du något av de ordinarie anmälningsalternativen.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

# Vänligen skriv en notering i övriga önskemål om du behöver hotell och vilket du önskar bo på! Michaela på MKON kontaktar därefter hotellet och återkommer till dig så fort som möjligt # Det finns inga lediga rum kvar på denna sidan! Klicka på det hotell du önskar bo på för att få upp vilka nätter som är bokningsbara via MKON.

Notera att om du går vidare i formuläret men sedan går tillbaka igen kan hotellbokningen försvinna. Dubbelkolla därför i nästa steg gärna att bokningen verkligen kom med innan du slutför din anmälan.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning