Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till SFAI-veckan 2018!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Michaela Nordgren på MKON.
michaela@mkon.se

Sitter du på kliniken/sjukhuset kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Varmt välkommen till Linköping!


Alla priser nedan visas exklusive moms.

Anmälningsalternativ

Vänligen fyll i vilka dagar du avser närvara, korrekt anmälningsalternativ och om du önskar delta på det sociala programmet eller ej.Om ni ska gå 3 betala för 2 måste alla anmälas samma dag, och under "Övriga önskemål" (längst ner på denna sida) skriva vilka som ingår i er grupp.

Om du som ST-läkare anmäls i team med din specialist måste du uppge namnet på vem det är under "Övriga önskemål" (längst ner på denna sida) och den personen måste anmälas samma dag (under ordinarie anmälan).

OBS! Alla priser är ex. moms. 25% moms tillkommer på nedan angivet pris.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Sessioner

Hotell

Klicka på det hotell du önskar bo på för att få upp vilka nätter som är bokningsbara via MKON.

Notera att om du går vidare i formuläret men sedan går tillbaka igen kan hotellbokningen försvinna. Dubbelkolla därför i nästa steg gärna att bokningen verkligen kom med innan du slutför din anmälan.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning