Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Anmälan för att skicka förslag till programmet 2019 kommer att öppnas den 21 september 2018.


Anmälan för symposieförslag är nu stängd.

Kontakta Lotta Ahlbertz på MKON för mer information: lotta@mkon.se


När ditt symposium blivit godkänt:

- Har dina föreläsare och moderatorer tackat ja till att engagera sig vid ditt symposium? Eller har du inte tillfrågat dem ännu? Då är det hög tid att ta tag i det nu! 

- För att få en bredd på våra föreläsare och moderatorer så har vi satt ett maxantal om två engagemang/person. Hör efter hur många engagemang dina föreläsare och moderatorer har. 

- Informera föreläsare och moderatorer att de har en lägre anmälningsavgift och att de själv ska göra sin anmälan via www.sfaiveckan.se. Anmälan är obligatorisk för alla som skall komma in i kongresshuset. 

- Informera föreläsare och moderatorer om att inget arvode utgår men att de kan söka resebidrag på upp till 1500 kr exkl moms. Instruktioner för ansökan skickas ut när föreläsaren anmält sig till mötet

- Du har möjlighet att finjustera ditt symposium i efterhand. Den 2 maj ska dock allt vara färdigt och inga fler justeringar kan göras. 

- Har någon föreläsare eller moderator meddelat att de endast kan deltaga vid en speciell tid eller dag? Meddela detta snarast till Lotta Ahlbertz (lotta@mkon.se), då det är viktigt för vår schemaläggning.


VIKTIGA DATUM

10 december 2017 - Sista dag för att sända in förslag
15 januari 2018 - Besked om ditt förslag har beretts tid i det vetenskapliga programmet
2 maj 2018 - Samtliga symposium skall vara färdiga