Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkomstmingel

Välkommen att mingla tillsammans med oss och våra utställare den 19 september!
Lättare förtäring med dryck kommer att serveras. Det är fritt att delta, men anmälan är obligatorisk och görs i samband med anmälan till SFAI-veckan. 

Var? I utställningen på Linköping Konsert & Kongress
När? Onsdagen 19/9. Kl. 17.30 - 19.30 
(preliminär tid)

Bankettmiddag

Vår bankettmiddag kommer att hållas på Linköping Konsert & Kongress Garden den 20 september. Tillsammans avnjuter vi en sittande middag med underhållning och dans! Välkomna!

Var? Linköping Konsert & Kongress Garden
När? Torsdagen 20/9. Kl. 19.00 - 01.00

Pris? 600 kr exkl. moms

Välkommen på en löptur genom Linköping!

Torsdag morgon klockan 07:00-07:45 erbjuder Andreas Nilsson, diplomerad löpcoach och specialistsjuksköterska i anestesi, AnOpIVA, Linköping en slingrande tur med fokus på trivseljogg genom Linköpings olika miljöer. Alla som allra helst startar dagen med en kortare (5 km) eller en längre (10 km) löptur är varmt välkomna! Vi använder gator och gångstråk för att pricka av historiska monument, trevliga vattenhål, fina byggnader och gör små korta avstickare till natur och grönska.

Samling vid Folke Filbyterstatyn på Stora Torget


Yogaterapeut Marie Lundberg bjuder på lunchyoga

Marie är en erfaren yogalärare som sedan 2011 är kundalini- och mediyogalärare och sedan 2014 yogaterapeut. Marie är också specialistsjuksköterska i anestesi och intensivvård på AnOpIVA, Linköping, som efter en svår trafikolycka 2015 med yogans hjälp tog sig tillbaka till ett aktivt liv.  

Mediyoga är en svenskutvecklad yogaform som används inom vården i dag. Den är terapeutisk och alla kan utöva den då vi sitter på stol och du behöver inga särskilda kläder. Välkommen att prova på under lunchen på torsdag den 20 september!

Var? Linköping Konsert och kongress, Operetten
När? Under lunchen på torsdag den 20 september!

Sandström de Wit, en legendarisk guldsmedsateljé i Linköping

Vi har glädjen att inbjuda till två timmars historia och förevisning av de fantastiska och originella skapelser som designerduon står bakom. Både kvällen den 18 och 19 september finns det tillfälle att besöka Sandström de Wit, start kl. 18.00.

I februari 2018 beslutade Linköpings Universitet att Margareth Sandström och Peter de Wit skall bli hedersdoktorer vid den filosofiska fakulteten!  

Margareth Sandström och Peter de Wit blev pionjärer för en ny smyckeutveckling i Sverige på 1970-talet, både genom sina egna verk och genom att förmedla vad som hände internationellt.

Bådas arbeten har en estetisk kraft som gör dem tidlösa. Trots att de arbetat tillsammans i över fyrtio år har var och en behållit sin särart.

Peter de Wits intellektuellt skarpa och abstrakta formvärld är diametralt motsatt Margareth Sandströms ofta organiska formspråk. Om han söker sin inspiration i geometrin, söker hon sin i naturen. 

Margareth och Peters arbeten visas på en rad museer och utställningar och köps av samlare runt om i världen. Två starka konstnärer med mycket olikartade formspråk ger en spännvidd åt deras galleri och butik där kvalitet genomsyrar allt.

Läs mer härVälkomna till pubmingel på Taket i Linköping!

Sveriges Yngre Anestesiologer, SYA, hälsar alla deltagare vid SFAI-veckan 2018 varmt välkomna till det årliga pubminglet som går av stapeln på Linköpings bästa cocktailbar, Taket, endast 7 minuters promenad från Linköping Konsert & Kongress. Ha med kongress-badgen eller visa upp SFAI-veckans app i din mobiltelefon så bjuder vi på tilltugg!

Var? Taket, Stora Torget 1, Linköping
När? Onsdagen 19/9. Kl 19.30 - sent      
                                                                     ’

http://taket.nu/

Anmälan till alla sociala aktiviteter görs i samband med anmälan till SFAI-veckan.
Notera att det kan vara begräsat antal platser till aktiviteterna och att de kan komma att ställas in vid för få antal deltagare. 

Pengar från industrin används inte till det sociala programmet.