Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till SFAI & AnIva-veckan 2022 - med ett brett och högaktuellt program


Den som väntar på något gott…

Efter ett litet avbräck 2020 är det nu äntligen dags att få annonsera SFAI & AnIva-veckan i Uppsala! Vi ser verkligen fram emot att få hälsa er välkomna till ett möte där alla kan hitta intressanta ämnen; såväl nybörjare som erfarna, de med stor bredd från mindre och medelstora sjukhus till de med stort djup från den högspecialiserade kliniken. Erfarenheter från pandemin kommer att finnas med, nu med lärdomar vi dragit och ett framåtblickande. Det finns förkurser och workshops för den som även vill få praktisk utbildning liksom tillfälle att i liten grupp diskutera intressanta ämnen med en expert över lunchen. Självklart finns också presentationer av den senaste forskningen.

Därtill kan vi lova ett socialt program där denna charmiga studentstad kan visa upp sina bästa sidor, både vad gäller historiska miljöer som de avsedda för fysiska aktiviteter! I år instiftar vi Anestesilöpet, en löptävling i naturskön miljö med ett vandringspris att kamma hem.

SFAI-AnIva veckan är ett perfekt tillfälle att få inspiration, äntligen få träffa kollegor från andra delar av landet, knyta nya kontakter och få ny input av pågående forskning och projekt som pågår i landet.


Varmt välkomna till Uppsala 2022!

Lokala organisationskommittén
alternativt
Diddi, Ewa, Mikael, Shna, Sarah & Pernilla


SFAI & AnIva-veckan • 14-16 september 2022 (v. 37) • Uppsala Konsert & Kongress